Ко је Тајгер Вудс?

Тајгер Вудс

Тајгер Вудс је професионални голфер који је почео да игра са само 2 године. Он је 14 пута победник ПГА турнеје који је зарадио преко 100 милиона долара само у новцу од награде. Током своје каријере освојио је и златну олимпијску медаљу, 79 ПГА Тоур титула, 79 других титула широм света и 79 награда за најбољег играча године. Иако је имао много успеха, имао је и доста изазова, укључујући скандале и повреде. Такође се окушао у покеру, неколико пута наступивши на Светском првенству у покеру. Међутим, такође је познато да ту и тамо ужива у пријатељској спортској опклади.

Марк Волберг воли да се коцка на спорт

Марк Волберг воли да се коцка на спорт

Марк Волберг је познати глумац и продуцент који је током своје каријере зарадио преко милијарду долара. Као дете, отац Марка Волберга је био коцкар, и то је утицало на Маркову љубав према спортском коцкању. Од одрастања се бавио спортом, тако да и сам добро разуме правила. Живи у Лас Вегасу, НВ и воли да се клади на спортске игре. Клади се на све, од фудбала до кошарке, бејзбола, па чак и фудбала.

Марк Волберг је имао велики успех у клађењу на спорт, укључујући и освајање 3 милиона долара само на једну опкладу. Пошто воли да се клади на спорт, има смисла да буде део индустрије спортског коцкања. Као резултат тога, Вахлберг се удружио са својим пријатељем и пословним партнером како би покренуо нову апликацију за спортско коцкање. Надају се да ће то помоћи људима да науче више о спортском клађењу.

Флојд Мејведер: Боксерска звезда и коцкар

Флојд Мејведер: Боксерска звезда и коцкар

Флојд Мејведер је познати боксер који је током своје каријере зарадио преко милијарду долара. Он је један од спортиста са највећом зарадом свих времена, а освојио је и 10 светских титула током своје каријере. Иако је боксер, Мејведер је велики спортски коцкар, а познато је да се клади на разне спортове. Освојио је милионе долара од спортског коцкања, а чак је и изгубио милионе. Упркос његовом успеху, многи су критиковали његово коцкање, посебно његову склоност игрању покера са високим улозима. У једном тренутку, дуговао је 100 милиона долара групи покер играча који су били незадовољни његовим добицима.

Древ Бреес: Фудбалска звезда и спортски коцкар

Древ Бреес: Фудбалска звезда и спортски коцкар

Дру Брис је познати фудбалер који је само у новцу од награде зарадио преко 100 милиона долара. Такође је освојио 5 Супер Боула и два пута је биран за МВП Супер Боула. Познато је да ужива у спортском коцкању и од тога је освојио милионе долара. Такође је изгубио милионе на спортском клађењу, али је срећан што ризикује. Велики је љубитељ голфа и такмичио се на турнирима. Такође се кладио на голф, посебно на ПГА турнире. Брис је био велики заговорник легализованог спортског коцкања и био је портпарол тог циља. Брис је оптимиста у погледу будућности спортског коцкања и нада се да ће видети више игара у понуди као и више прописа.

Драке: Славни коцкар

Драке: Славни коцкар

Дрејк је познати репер, певач и текстописац који је зарадио преко 100 милиона долара само у новцу од награде. Такође је освојио 3 Греми награде и награђиван је за своје хуманитарне напоре. Драке воли спорт, посебно кошарку и фудбал. Он је велики обожавалац Торонто Мејпл Лифса и често посећује утакмице. Познато је да се кладио на спорт, а био је и домаћин спортске коцкарске забаве. Дрејк више воли да се клади на игре које добро познаје, као што је фудбал. Чак је био и домаћин догађаја за спортско клађење на којем су учествовали неки од најбољих светских фудбалера. Дрејк је био велики заговорник легализованог спортског коцкања и нада се да ће то помоћи да се повећа интересовање за игру.

Закључак

Осим што је заиста забаван хоби и одличан начин да зарадите новац, спортско клађење је такође веома интересантна индустрија. Увек се мења и развија и доживео је неке огромне помаке последњих година. Стално се појављује нова апликација, уређај или веб локација, а конкуренција је жестока. Ово је одличан тренутак да се укључите и почнете да се кладите на спорт. Постоји и мноштво ресурса на мрежи који вам могу помоћи да започнете.

beogradski-glas.rs

Спортско клађење у Србији, место са корисним информацијама о легалности и још много тога.

Претплатите се на наш билтен