Обим политике заштите података

Ова политика заштите података примењује се само на активности између beogradski-glas.rs и корисника – у вези са веб-сајтом. И не покрива ниједну другу веб локацију која је доступна са ове веб странице, али није ограничена на било које везе које можемо објавити на сајтовима друштвених медија.

Прикупљени подаци

Прикупљамо различите врсте информација од корисника наше веб странице: Добровољно достављене информације: такође прикупљамо информације које нам ви добровољно ставите на располагање. На пример, ако одговорите е-поштом или дате додатне информације о себи током комуникације са нама.

Информације о уређају/уређају: такође прикупљамо одређене типове података о контакту и информације о вашем уређају, софтверу или хардверу, преко којих се можете идентификовати – као што су, између осталог, јединствени идентификатори различитих уређаја (нпр. УДУД, ИМЕИ, МАЦ адреса ), отисак прста претраживача, ИП адреса, подаци о ГЕО локацији.

Податке о коришћењу

Ваше личне податке користимо из разлога наведених у наставку:

Веб локације и услуге трећих страна

beogradski-glas.rs може користити услуге других страна у одређеним интервалима како би извршио процесе неопходне за правилно функционисање веб странице. Ни под којим околностима пружаоци таквих услуга неће имати приступ личним подацима које дају Корисници веб странице.

Везе ка другим веб локацијама

Везе ка другим веб локацијама могу бити објављене на овој веб страници с времена на време. Не вршимо никакву контролу над овим веб страницама, па стога нисмо одговорни за садржај објављен на овим веб страницама. Обим ове политике заштите података не протеже се на поменуте екстерне, друге веб странице. Стога, пре него што почнете да користите друге веб странице, саветујемо вам да прочитате њихове политике и смернице за заштиту података.

Рад веб странице

Да бисте могли да користите све услуге и функције доступне на веб локацији, можда ћете морати да доставите одређене информације. Можете ограничити употребу колачића у вашем интернет претраживачу.

Колачићи

Ова веб локација може поставити и приступити одређеним колачићима на вашем рачунару. Колачићи које користи beogradski-glas.rs користе се за побољшање корисничког искуства веб странице. beogradski-glas.rs са великом пажњом бира колачиће које користи и предузима све неопходне мере да осигура да ваши подаци и приватност увек буду заштићени. Сви колачићи које користи ова веб локација у складу су са важећим законима ЕУ о колачићима.

Пре него што Веб локација постави колачић на ваш рачунар, тражи вашу сагласност за ову активност у вези са колачићима у прозору са информацијама. Дозвољавањем употребе колачића, веб локација beogradski-glas.rs вам може пружити квалитетније услуге и боље корисничко искуство. Наравно, такође можете одлучити да не дозволите постављање колачића; међутим, у овом случају, може се десити да веб локација неће функционисати како је предвиђено.

Можете омогућити или онемогућити колачиће у вашем Интернет претраживачу. Већина интернет претраживача подразумевано прихвата колачиће, али ово подешавање се може променити. За више информација, погледајте мени за помоћ вашег интернет претраживача

You can decide to delete Cookies at any time; however, in this case, information that enables faster access and more efficient use of the Website may be lost - including, but not limited to, personal settings.

beogradski-glas.rs

Спортско клађење у Србији, место са корисним информацијама о легалности и још много тога.

Претплатите се на наш билтен