Politika

Vučić: Izbori će biti u martu, SNS izlazi sa 20 odsto mladih i neukaljanih

Beogradski glas (Beta) – Srpska napredna stranka (SNS) izaći će na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore sa više novih mladih i neukaljanih lica, izjavio je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić.

On je novinarima posle sednice Predsedništva stranke rekao da će na izbornoj listi za republičke poslanike biti 20 posto mladih i neukaljanih i da takve ljude žele i na listama na lokalu i pokrajini.

Vučić je kazao da prljava kampanja koja se vodi protiv funkcionera SNS ostavlja trag za sobom i da je zato potrebno da uvode „mladu krv“, koja može da novim tempom vodi u dobrom smeru i da dobre rezultate.

„Naši ciljevi su jasni i nedvosmisleni. Mi ćemo izaći najverovatnije krajem marta na izbore, to su redovni parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori sa ciljem da pokušamo da uverimo narod da smo radili marljivo, teško i naporno i odgovorno i da smo donosili ispravne i dobre odluke“, rekao je Vučić

On je napomenuo da je Srbija čak i na Duing biznis listi Srbija jedina u Jugoistočnoj Evropi koja je napredovala i da je rezultat dobrog rada to što Srbija u novembru značajno prelazi BiH po prosečnim primanjima, a sustiže i Crnu Goru.

„Sve to smo uspeli zahvaljujući ogromnoj volji naših građana koji su razumeli teške reforme“, rekao je Vučić.

Rekao je da ne želi da govori o koalicionim partnerima već pre svega o sebi jer sebe žele da menjaju.

On je dodao da funkcioneri moraju svaki dan da razgovaraju sa građanima i slušaju šta im oni govore i misle.

Vučić je kazao da je na sednici Predsedništva analizirali situaciju na Kosovu i čemu je sve Srbija izložena po pitanju očuvanja slobode i vojne neutralnosti.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 20. 05. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač