Politika

Radulović: Vlast pokušava da zastraši građane koji prilaze štandu DJB

Beogradski glas (Beta) – Predsednik Pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović poručio je danas da predstavnicima vlasti nije dovoljan samo medijski mrak kako bi sprečili građane da čuju poruke i politiku DJB, već pokušavaju i da zastraše one koji prilaze štandu tog pokreta.

„Prošlog ponedeljka, uz nasilnu pretnju, SNS vlast u Surčinu je pokušala da nas zastraši. Kada su čuli da ćemo nastaviti sa izlascima na ulicu i razgovor sa gradjanima, danas su izveli preko 50 SNS aktivista koji su mahom zaposleni u Opštini Surčin i javnom sektoru, i pokušali da zastraše gradjane da ne prilaze našem štandu“, rekao je Radulović, navodi se u saopštenju DJB.

Kazao je da uprkos tome narod prilazi i da se u odnosu na prethodne godine oseća da je strah manji, ali da se oseća i beznadje i to da ljudi „ne vide svetlo na kraju tunela“.

„Znajući sve ovo, EU zvaničnici i dalje redovno dolaze u Srbiju i svaki put izjavljuju da ‘Srbija ide u dobrom pravcu'“, rekao je Radulovć.

On je ocenio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić politiku Srbije podredio nemačkoj politici koja od Balkana pravi „svoju koloniju jeftine radne snage u koju će naseljavati migrante za svoje fabrike za motanje kablova“.

„Zbog toga i ima bezrezervnu podršku EU. Nemačka nema boljeg političara u Srbiji od Vučića da sprovodi njihove interese i zato ga nikada neće pustiti niz vodu“, rekao je Radulović.

Radulović se sa potpredsednicom Pokreta Hanom Adrović priključio akciji opštinskog odbora DJB Surčin koji svakog ponedeljka na štandu razgovara s gradjanima te opštine.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x