Srbija

Vučić u Apatinu otvara jaslice koje je prošle godine otvorio predsednik te opštine

Beogradski glas (N1) – Aktivisti Udruženja građana „Bez straha“ iz Apatina izveli su performans i presecanjem crvene vrpce svečano otvorili jaslice u tom gradu, koje su već otvorene 2018. godine. Kako kažu, povod za ovaj performans je današnji dolazak predsednika Aleksandra Vučića u Zapadnobački okrug, a jedna od stanica je i Apatin gde je planirano da otvori jaslice.

UG „Bez straha“ tvrdi da je zbog kampanje „Budućnost Srbije“ i dolaska predsednika ceo Zapadnobački okrug oblepljen bilbordima i ukrašen zastavama.

„Kako se nismo složili sa natpisima na bilbordu gde stoji poruka da je Apatin uz Vučića, jasno smo pokazali da nije u redu da govore u naše ime, jer nas ima mnogo koji su protiv pogubne politike Aleksandra Vučića“, saopštili su iz ovog udruženja.

Dodaju da je najavljeno da će predsednik u Apatinu otvoriti jaslice, koje je prošle godine već otvorio predsednik opštine.

„Aktivisti UG ‘Bez straha’ su performansom otvorili jaslice drugi put, šaljući jasnu poruku da je isto izgrađeno i iz sredstava samodoprinosa i da predsednik države apsolutno nema veze sa tim, iako će u subotu doći da ih treći put otvori“, navode aktivisti udruženja u pisanoj poruci.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 25. 03. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač