Srbija

Sramota i beščašće u Srbiji dobijaju novi smisao: Zašto je direktoru bila potrebna podrška i odbrana od polumrtve porodice

Beogradski glas (Beta) – Milovan Milivojević, otac radnika Milomira Milivojevića koji je preminuo nakon eksplozije baruta u fabrici „Milan Blagojević“ izjavio je da su se ćerka, supruga i on osećali kao zločinci dok su ih ispred Osnovnog suda u Ivanjici vređali radnici okupljeni da pruže podršku direktoru Radošu Milovanoviću i još dvojici rukovodilaca kojima se sudi za tragediju u kojoj je sem Milivojevića poginuo i Milojko Ignjatović.

„Bilo je užasno. Sve se u nama kidalo. Supruga i ćerka su plakale. Osećali smo se kao da smo zločinci, a tražili smo samo istinu i pravdu, kojih u ovoj državi izgleda nema. Vređali su nas ni krive ni dužne. Vređali su i naše mrtvo dete i svašta su nam govorili“ rekao je Milovan Milivojević za „Danas“.

On je naveo da su mu uvrede upućivale njegove kolege sa kojima radi duže od 30 godina, komšije i nekadašnji prijatelji, za koje je rekao da od pogibije njihovog dvadesetpetogodišnjeg sina ne dolaze u njihovu kuću.

„Ne znam šta će ti ljudi da rade i kako će da se ponašaju kada se sve ovo završi. Oni su za mene mrtvi. Od tuge više ne mogu da pričam“ rekao je Milojević i zapitao „zašto je direktoru, ako nije kriv, bila potrebna podrška radnika i odbrana od polumrtve porodice“.

Beogradski Glas

Beogradski Glas

1
Leave a Reply

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
dragan Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
dragan
Guest
dragan

ne znate sto? jednostavno i kratko pojasnjenje. clanovi sns sekte su direktori a radnici podguzne muve kojima je i zapreceno 100% da daju podrsku kao jutki kao mitrovicima i ostaloj mafiji.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 07. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!