Politika beogradski glas
Politika

“Žao mi je što Janković neće u Đilasov Savez za Srbiju”

Politika

Beogradski glas (Beta) –  Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je danas da mu je žao što je Pokret slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića odlučio da ne ide u Savez za Srbiju.

“Veoma mi je žao što je PSG odlučio da ne ide sa nama u Savez za Srbiju. Velika je šteta donekle i za budući Savez”, rekao je Stefanović agenciji Beta.

U utorak je održan sastanak predstavnika opozcije na kojem su Dragan Đilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović, Janković i Stefanović razgovarali o budućoj saradnji. Predsedništvo PSG saopštilo je kasno sinoć da je jednoglasno zaključilo da nije prihvatljiv Đilasov predlog za stvaranje “Saveza za Srbiju”.

Stefanović je kazao da se nada da će Savez sa PSG-om u budućnosti dobro saradjvati.

“Levica Srbije biće važan deo Saveza, kao i mnoge druge opozicione stranke, pokreti i pojedinci, jer je to najbolji okvir za buduće pobede”, kazao je Stefanović.

PSG je u saopštenju naveo i da je spreman da saradjuje sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i pojedincima u aktivnostima kojima se rešavaju problemi građana Srbije.

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
milojko22
milojko22
21 априла, 2018 12:05 am

ako Borkova Levica Srbije tj Statisticka greska Srbije ne doprinese Djilasovoj koaliciji, niko drugi nece

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x