Politika

Vučić rekao da mu prate ćerku i fotografišu sina na radnom mestu

Beogradski glas (Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su tačni navodi pojedinih medija o tome da postoje osobe koje prate i nadziru aktivnosti njegovo dvoje starije dece.

U intervjuu za televiziju Pink, Vučić je rekao da je istina da su „određena lica“ pratila njegovu ćerku, ali da on ne želi da kaže kojoj stranci ta osoba pripada jer ne misli da predsednik te stranke podržava to.

On je dodao da ima saznanja da pripadnici pojedinih stranih službi fotografišu njegovog starijeg sina na njegovom radnom mestu, na kojem radi „kao običan radnik za platu od 500 evra“. 

„Mislim da je za to kriva atmosfera koja se pravi i dodvoravanje nekim ljudima na društvenim mrežama. Ja se ne dodvoravam nikome, ja vodim politiku“, rekao je on.

Govoreći o pretnjama njegovoj ćerki, Vučić je rekao da se nada da nije reč o opasnom čoveku koji može da je ugrozi, ali da cela atmosfera ostavlja posedice po njena osećanja, iako je smatrao da je ona najčvršća u celoj familiji.

„Uvek je pravilo bilo da se nikada ne ulazi u lične odnose. Ko bi to prekršio, on bi bio prezren. Ali neko novo vreme je došlo“, rekao je on. 

On je odbacio tvrdnje sa društvenih mreža da je on, iz političkih razloga, organizovao pretnje njegovoj ćerki.

„Ja sam širio priču o silovanju sopstvenog deteta? Pa što hoćete onda da razgovarate sa mnom“, rekao je on.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 25. 03. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač