Politika

Saša Radulović opet na čelu pokreta Dosta je bilo

Beogradski glas (Beta) – Saša Radulović izabran je danas ponovo za predsednika pokreta Dosta je bilo (DJB), na sednici skupštine u Sava centru, na kojoj je za njegovu zamenicu izabrana Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić, saopštio je DJB.

U  obraćanju nakon izbora za predsednika DJB, Saša Radulović je rekao da reč „neodgovornost“ najbolje opisuje svaku vlast u Srbiji u poslednjnih 30 godina, jer je za to vreme čitava država opljačkana, a „ispada da za to niko nije kriv jer svaka nova vlast štiti onu prethodnu i nastavlja da radi isto“.

Radulović je takodje ocenio da je Srbija danas u izuzetno ozbiljnoj situaciji, da smo postali kolonija i da nam preti nestanak, jer kvalifikovana radna snaga  odlazi u Nemačku, a nekvalifikovana u Srbiji mota kablove u nemačkim kompanijama kojima neodgovorna vlast plaća subvencije od 10.000 evra po radnom mestu.

Radulović je istakao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio krajem prošle godine da je plan vlade da našu decu koja napuštaju zemlju zameni migrantima i da očekuje da će se već 2030. godine broj naše dece koja napušta zemlju izjednačiti sa brojem migranata koji dolaze u Srbiju.

Uz izjavu da DJB u politiku  donosi odgovornost, Radulović je rekao da pokret čine gradjani kojima se patriotizam podrazumeva, kosmopolite, ljudi koji žive od svog rada i bore se protiv svih parazita koji žive na grbači drugih.

Nakon izbora novog rukovodstva, DJB nastavlja svoju bespoštednu i beskompromisnu borbu za Srbiju u kojoj se lepo i rado živi, navedeno je u saopštenju.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 01. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!