Politika

Rale Milenković: Izlazak na izbore je besmislen, da li oni stvarno misle da smo mi debili?

Beogradski glas (Beta) – Glumac i član grupe „Samoodbrana“ Radoslav Rale Milenković izjavio je da zagovornik bojkota izbora i da je u ovakvim uslovima jednako sramno dobiti i jedan odsto i sto odsto glasova.

„Izlazak na izbore je besmislen, jer niti imate slobodne medije niti su oni koji su vlast neki čestiti ljudi koji će se uzdržati od zloupotrebe svojih pozicija u smislu džipova bez registarskih tablica, korišćenja službenih resursa“, rekao je Milenković za novi broj nedeljnika NIN.

Prema njegovim rečima, u stvari, tužna je i prava slika stvari, dolazak evropskih birokrata kojima je stalo da bude izbora, da tu bude mir, „stoka balkanska da se umiri, da tu više nema problema, da se ispotpisuje šta treba, da zavrnu ruke kome treba“.

„I onda traže da vlast obeća da neće koristii službena vozila u predizbornoj kampanji. I ovi na to pristanu i kažu, evo, jesmo vam dali nešto?! Da li oni stvarno misle da smo mi debili? Tu je toliko gnoja u toj maloj temi do koje su kao kompromisno došli“, rekao je Milenković.

„To znači“, kako je naveo, „da si oni priznali da su to radili pa sad kažu ‘nećemo više'“.

„Istina je, zapravo, da mi živimo u otključanoj ludnici. O tim stvarima nema pregovora, one se jednostavno ne rade. Sve te afere, pa to kulminira rečenicom našeg predsednika: ‘Pa šta?’. Tu ne da nema demokratije nego…“, rekao je Milenković.

On je naveo i da grupa Samoodbrana nema političke ambicije da preraste u stranku.

„Ako neko poželi, može svoje političke ambicije realizovati preko neke stranke, pokreta, registrovane grupe gradjana“, rekao je Milenković.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x