Politika

Radulović: Nećemo dozvoliti da Srbija bude nemačka kolonija jeftine radne snage

Beogradki glas (Beta) – Predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ (DJB) Saša Radulović izjavio je danas da taj pokret neće dozvoliti da Srbija bude nemačka kolonija jeftine radne snage i da je to obaveza prema potomcima.

„U međuvremenu smo raskrinkali kompletnu strukturu koja razbija Srbiju. Ispostavilo se da je u njenom korenu ideologija bankarsko-korporativnog globalizma koji uništava suverene države i pretvara ih u kolonije zarad svojih interesa. U ime te ideologije, pod plaštom EU, u krug se vrte Kurta i Murta, a stvarnih promena nema. To što naš protivnik sedi iza debelih vrata moći nas nije ni najmanje pokolebelo, naprotiv sada smo još odlučniji u našoj borbi“, izjavio je Radulović.

Na proslavi šest godina od osnivanja tog pokreta, Radulović je rekao da je DJB preživeo brojne udare, ali da je postao jači jer mu svakodnevno raste i rejting i broj članova.

„Danas možemo da kažemo da šest godina ne odustajemo od ciljeva koje smo sebi postavili. Cilj je da Srbija postane mesto gde se lepo i rado živi“, dodao je on.

Radulović je naveo da se DJB i dalje zalaže za podizanje nivoa dostojanstva svih građana Srbije kroz univerzalnu socijalnu zaštitu, unapređenje zdravstvenog i prosvetnog sistema koji će biti dostupan svima.

„Želimo da stvorimo društvo u kom će pošteni, pametni i vredni ići napred, a lupeži nazad“, rekao je on.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 25. 03. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač