Politika

Mala svađa među prijateljima: Zorana Mihajlović demantuje da je primala mito od uhapšenog direktora „Železnica“

Beogradski glas (Beta) – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da nema nikakve veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen direktor „Infrastrukture železnice Srbije“, da očekuje od nadležnih da rade u skladu sa zakonom i da je ona dostupna u svakom trenutku.

„Ni na koji način nisam učestvovala i nemam nikakve veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen v. d. generalnog direktora ‘Infrastrukture železnice Srbije’ Miroljub Jevtić“, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi povodom navoda da je uhapšeni direktor primao mito i davao deo njoj.

„Razočarana sam ponašanjem direktora Jevtića i svime što mu se stavlja na teret. Pozdravljam rad državnih organa u rasvetljavanju svih činjenica vezanih za ovaj slučaj. Po tome se vidi da Srbija danas nije više ista zemlja kao što je bila“, navela je Mihajlovićeva.

Ona od nadležnih pravosudnih organa očekuje da urade sve što je u skladu sa zakonom i istakla da je ona dostupna u svakom trenutku.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x