Politika

Incident u Skupštini, Martinović nasrnuo na Obradovića: Napali me naprednjaci, nisu hteli da se čuje da Vučić sarađuje s Đukanovićem

Beogradski glas (Beta) – Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da su na njega i poslanika Dveri Ivana Kostića naprednjaci “nasrnuli” u sali Skupštine Srbije jer nisu želeli da građani u direktnom TV-prenosu čuju da predsednik Srbije Aleksandar “Vučić saradjuje s režimom Mila Đukanovića”.

“Oni nisu želeli da gradjani vide poruke na kojima piše da su Vučić i Đukanović politička braća-blizanci. To ih je najviše zaboleleo i nisu hteli da vide poruku i pitanje zašto Srbija ćuti na dešavanja u Crnoj Gori i otimanje sprskih svetinja i hapšenje”, rekao je Obradović novinarima posle incidenta u skupštinskoj sali i pokazao svoj pocepan sako.

Rekao je da su on i Kostić napadnuti jer su pitali poslanike i ministra odbrane Aleksandra Vulina zašto ne sazovu sednicu s koje bi “poslali poruku podrške srpskom narodu u Crnoj Gori” i pitali ih da li podržavaju hapšenje poslanika, sveštenika i pripadnika srpskog naroda u Crnoj Gori.

Poslanik Dveri Milan Kostić je Aleksandru Martinoviću i svim poslanicima SNS poručio da “Bog nije u sili, nego istini i pravdi”.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x