Društvo

„Oguglao sam na izjave Ane Brnabić, ali istina je jasna, prosta i opasna za sve njih“

Beogradski glas (Beta) – Radnik fabrike „Krušik“ Aleksandar Obradović rekao je da ga nije iznenadila izjava premijerke Ane Brnabić da on nije uzbunjivač, jer je prvi njegovu ulogu uzbunjivača osporio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Nakon osporavanja moje uloge uzbunjivača od strane predsednika države, zar je neko mogao da pomisli da će komentar gospođe Brnabić biti drugačijeg sadržaja“, kazao je za list „Danas“ Aleksandar Obradović.

Obradović je rekao da je „oguglao“ na sve pokušaje diskvalifikacije, omalovažavanja i neistine koje, kako je istakao, dolaze od predstavnika vlasti.

„Slobodno neka nastave da do krajnjih granica testiraju moje strpljenje i kućno vaspitanje. Znam šta je istina oko trgovine oružjem, a i oni to dobro znaju. A istina je toliko jasna, prosta i bojim se opasna i bolna za sve njih“, rekao je Obradović.

Premijerka Ana Brnabić rekla je u Pančevu da Obradović nije uzbunjivač „jer nije poštovao zakonske procedure“ i dodala da je on mesecima i godinama prikupljao informacije o namenskoj, vojnoj industriji „i dao ih stranom novinaru“, pitajući „kako biste nazvali takvog čoveka“.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 25. 03. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač