Politika beogradski glas
Društvo

Narkodileri sveštenik i veroučitelj se nagodili sa tužilaštvom: Samo nanogica na godinu dana!

Beogradski glas (Beta) – Sveštenik Milan Jordović (41) i veroučitelj Zoran Marinković (43), obojica iz Požege, postigli su nagodbu sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku i, umesto zatvorske kazne za šverc droge, biće godinu dana u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor, rečeno je danas agenciji Beta u Tužilaštvu.

Sveštenik i veroučitelj su tužilaštvu dali informacije o švercu droge, a za uzvrat su dobili kućni pritvor.

U Višem tužilaštvu dodaju da će sveštenik i veroučitelj, koji su u zatvoru u Čačku od kraja februara, uskoro napustiti zatvor kada im budu podtavljene „nanogice“ za elektornsko praćenje.

Sveštenik i veroučitelj su uhapšeni krajem februara u selu Mrčajevci kod Čačka sa 27 kilograma droge „skank“ koju su švercovali u prepravljenom bunkeru automobila.

Po dostupnim podacima, oni su drogu švercovali sa Kosova za Beograd.

U lancu šverca droge bile su i majka i ćerka – S.P. (46) i A.P. (24) iz sela Lopaša kod Požege, koje je čačanska policija uhapsila zbog sumnje da su organizovale transport tih 27 kilograma „skanka“.

Od njih dve je oduzeto i šest automobila, navela je policija, a pretresom prostorija S.P. i A.P, policija je našla 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su od prodaje narkotika.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 07. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!