Beograd na dlanu

Vesićev Beograd: Dok se građani voze po rašrafljenim šinama na mostu na Adi, vozač tramvaja za sve kriv

Beogradski glas – U petak je na novom mostu na Adi, na kom je odnedavno pušten tramvajski saobraćaj, tramvaj na liniji 13 iskočio iz šina, a tom prilikom je povređena jedna osoba.

Nekoliko dana kasnije, saobraćaj je na toj trasi normalizovan. Međutim, kada je u petak tramvaj izleteo iz šina, samo je nakratko zaustavljen saobraćaj na toj deonici i odmah potom pušten. Tada su čelnici govorili, a mediji prenosili, kako se to dogodilo zbog nepažnje vozača, a ne zbog loše konstrukcije samih šina.

Ipak, u subotu i nedelju, šinski saobraćaj na mostu na Adi bio je zatvoren zbog popravke. Zašto ako je tramvaj iskočio zbog nepažnje iliti ljudskog faktora, a ne zbog loše konstrukcije? Zašto je saobraćaj pušten iste večeri u 19.45 ako je moralo da se popravlja tokom celog vikenda? Zašto vozači nisu imali nikakvo upozorenje o smanjenju brzine na mostu u vidu saobraćajnih znakova? Zašto su dve firme morale da učestvuju u izgradnji ove nove tramvajske trase?

Izgleda da je budžetski kolač baš povelik, pa ga treba deliiti na što više gladnih naprednjačkih usta.

Vesić je do sada samo maltretirao Beograđane, a sad ih i životno ugrožava.

Biće da nije samo vozač kriv.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić već duže vremena ozbiljno ugrožava živote Beograđana, a kada se ovako nešto desi, po pravilu, krivicu svaljuju na one koji su u hijerarhiji na samom dnu. Dakle, mogu li odgovorni u Vesićevom timu da bar ponekad preuzmu odgovornost?

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x