Beograd na dlanu

Vesić pobegao posle promocije svoje knjige, građani mu zviždali i jurili ga do auta

Beogradski glas (Beta) – Sinoć je ispred galerije Progres u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, unutar koje zamenik gradonačelnika Goran Vesić imao promociju svoje knjige o Beogradu, došlo do verbalnog sukoba aktivista Srpske napredne stranke (SNS) i Savez za Srbiju (SzS).

Promociji Vesićeve knjige, izmedju ostalih, prisustvovali su pevačica Leontina i glumci, Svetislav Goncić i Branko Milićević-Kockica.
Na ulaznim vratima galerije Progres stali su aktivisti SNS-a, dok su aktivisti SzS-a bili pored njih, noseći transparente protiv Vesića. 

Ispred te galerije bio je Simo Spasić, predsednik udruženja ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji, koji je vredjao pripadnike opozicionog SzS-a. 

Dok su aktivisti SzS-a uzvikivali „Vesiću, lopove“, pripadnici SNS-a su uzvraćali sa „Đilasu, lopove“. 

Medju prisutnima su bili i predsednik Opštine Stari grad i član Predsednistva Stranke slobode i pravde Marko Bastać, zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, ali i odbornici SNS-a u Skupštini Beograda, kao i poslanik SNS u Skupstini Srbije Aleksandar Marković.

Ministra za rad i socijalnu politiku Zorana Djordjevića izviždali su aktivisti SzS kada je ulazio na predstavljanje Vesićeve knjige.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 20. 05. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač