Beograd na dlanu

Vesić pobegao posle promocije svoje knjige, građani mu zviždali i jurili ga do auta

Beogradski glas (Beta) – Sinoć je ispred galerije Progres u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, unutar koje zamenik gradonačelnika Goran Vesić imao promociju svoje knjige o Beogradu, došlo do verbalnog sukoba aktivista Srpske napredne stranke (SNS) i Savez za Srbiju (SzS).

Promociji Vesićeve knjige, izmedju ostalih, prisustvovali su pevačica Leontina i glumci, Svetislav Goncić i Branko Milićević-Kockica.
Na ulaznim vratima galerije Progres stali su aktivisti SNS-a, dok su aktivisti SzS-a bili pored njih, noseći transparente protiv Vesića. 

Ispred te galerije bio je Simo Spasić, predsednik udruženja ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji, koji je vredjao pripadnike opozicionog SzS-a. 

Dok su aktivisti SzS-a uzvikivali „Vesiću, lopove“, pripadnici SNS-a su uzvraćali sa „Đilasu, lopove“. 

Medju prisutnima su bili i predsednik Opštine Stari grad i član Predsednistva Stranke slobode i pravde Marko Bastać, zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, ali i odbornici SNS-a u Skupštini Beograda, kao i poslanik SNS u Skupstini Srbije Aleksandar Marković.

Ministra za rad i socijalnu politiku Zorana Djordjevića izviždali su aktivisti SzS kada je ulazio na predstavljanje Vesićeve knjige.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 07. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!