Beograd na dlanu

Pukla cev na Paliluli, građani upadali u rupe pune vode (FOTO)

Beogradski glas (N1) – U Ulici kraljice Marije kod Mašinskog fakulteta, pukla je cev na mestu gde se izvode radovi tokom rekonstrukcije te ulice. Kako su rekli za N1 iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije, sanacija će trajati bar do ponoći.

Pucanje cevi prouzrokovalo je poplavu, a saobraćaj u tom delu grada je otežan.

Voda iz cevi koja je pukla kulja i sliva se u Cvijićevu ulicu, Bulevar Despota Stefana, Ulicu Starine Novaka, Dalmatinsku ulicu, Ulicu Stanoja Glavaša.

Osim saobraćaja u tom delu grada otežan je prolaz i pešacima zbog velike količine vode i mulja, o čemu svedoče i snimci građana objavljeni na društvenim mrežama.


Gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da su ekipe Beogradskog vodovoda na terenu i da će se kvar otklanjati na taj način da građani u što manjoj meri osete posledice.

„Došlo je do pucanja velike magistralne cevi na ovom prostoru. Razgovarao sam sa direktorom Vodovoda, uskoro će situacija biti jasnija i znaćemo koje je vreme potrebno da se kvar otkloni, o čemu će biti građani biti obavešteni“, poručio je gradonačelnik.

Vladimir Šobot iz beogradskog Vodovoda i kanalizacije prethodno je za N1 rekao da još uvek ne znaju razlog zbog koga je došlo do pucanja cevi.

„Moramo da zatvorimo vodu, saniramo kvar, radi se o magistralnom cevovodu, tek kada saniramo možemo da govorimo zbog čega je došlo do pucanja“, kazao je on.

Dodao je da sanacija praktično još nije ni počela.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 07. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!