Politika beogradski glas
Politika

„Tražimo posebnu sednicu parlamenta o vraćanju smanjenih penzija“

Politika

Beogradski glas (Beta) –  Poslanička grupe „Pokret za spas Srbije-Nova Srbija“ zatražila je održavanje posebne sednice Skupštine Srbije na kojoj bi se raspravljalo o vraćanju smanjenih penzija.Šefica te poslaničke grupe Sanda Rašković Ivić rekla je novinarima da su MMF i Fiskalni savet Srbije ukazali da su se stekli uslovi da se penzije vrate na staro i da ne vidi zašto to ne bi moglo da se ostvari.

Ona je rekla da su posle stavova MMF-a i Fiskalnog saveta kao „hladan tuš“ došle izajve predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi time ustvari došlo do smanjenja penzija za 80 odsto penzionera, što se kosi sa svakom logikom.

Rašković Ivić je kazala da bi Brnabić na sednici parlamenta koju oni traže trebalo da objasni zašto ona i Vučić smatraju da bi došlo do smanjenja penzija za 80 posto stanovništa ako bi se ukinuo Zakon o privremenom smanjenju penzija i koje su po njima smetnje da se penzije vrate na staro.

Ona je kazala da penzije treba vratiti, jer su se i troškovi života uvećali za deset odsto od kako su penzije smanjene pre više od tri godine.

Beogradski Glas

Beogradski Glas

Leave a Reply

1 Comment on "„Tražimo posebnu sednicu parlamenta o vraćanju smanjenih penzija“"

avatar
2500
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Abe Sapien
Guest

Pa zar niste culi vucica kako je to lepo spetljao, upetljao i zamrsio da ti na kraju ne ostane niste nego da poverujes njegovim rukama koje tako lepo i uverljivo mlate.
10

Direktno

Beogradski glas

Bruka meseca

Naslovna za sredu 16. 05. 2018.

Politika beogradski glas

Vest – Komentar

Beogradski glas

Uzbunjivač

Beogradski glas