Srbija

Zapaljen automobil poslanika SNS iz Vranjske Banje

Beogradski glas (N1) – Poslaniku SNS Slaviši Bulatoviću iz Vranjske Banje noćas je zapaljen automobil, a policija intenzivno traga za počiniocima, rečeno je Insajderu u MUP-u.

Automobil „škoda superb“, koja je u vlasništvu Slaviše Bulatovića, izgoreo je u blizini porodičnog stana i za sada nema informacija o povređenima, navodi Insajder.

Kako se navodi na sajtu Otvoreni parlament, Bulatović je kao diplomirani pravnik u “Simpu” bio zadužen za ljudske resurse. U Srpskoj naprednoj stranci je bio poverenik za Vranje, pa je u decembru 2014. godine postavljen za načelnika Pčinjskog okruga. Za predsednika Gradskog odbora SNS-a u Vranju izabran je 25. jula 2015. godine.

U žiži javnosti bio je oktobra 2017. godine kada je Srpska napredna stranka organizovala konferenciju za medije pod sloganom pod geslom „Je suis Bulatović“, u znak podrške Bulatoviću, jer, kako je tada navedeno, Info Vranjske predvode „orkestriranu kampanju koja ima za cilj promovisanje minornih političara“.

U vreme dok se održavala konferencija za medije, ispred prostorija SNS okupilo se pedesatak aktivista ove stranke koji su držali natpise „Je suis Bulatović“.

Glavni i odgovorni urednik portala InfoVranjske Vukašin Obradović tada je ocenio da “reakcija na nekoliko kritičkih tekstova pokazuje pravo lice i namere Srpske napredne stranke”.

U januaru ove godine zapaljen je automobil i poslaniku Jedinstvene Srbije Vojislavu Vujiću. Njemu je automobil izgoreo u dvorištu porodične kuče u Vrnjačkoj Banji.

Pre dvadesetak dana automobil je izgoreo i predsedniku Skupštine opštine Nova Varoš Nikoli Jelić. On je za Insajder rekao da je ubeđen da je požar podmetnut.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x