Srbija

Potpisan koalicioni sporazum o listi Saveza za Srbiju za izbore u Lučanima

Beogradski glas (Beta) –  Predstavnici Srpskog pokreta Dveri, Demokratske stranke, Narodne stranke i Zajedno za Srbiju potpisali su u Guči koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na listi Saveza za Srbiju na predstojećim lokalnim izborima u Lučanima, zakazanim za 16. decembar.

Kako je saopšteno iz Saveza za Srbiju, nosilac liste Savez za Dragačevo – Srpski pokret Dveri – Demokratska stranka – Narodna stranka – Zajedno za Srbiju – Zdrava Srbija – Levica Srbije – Pokret za Preokret – Sloga – Otadžbina predvodiće dosadašnji šef odborničke grupe Dveri u Skupštini opštine Lučani Milan Radičević.

Nosilac izborne liste Saveza za Srbiju ocenio je da je njena prednost u tome što je čini „jedan tim koji se nije udružio da deli Dragačevo na gornje i donje“.

„Mi smo se sastali da nastavimo da se borimo za opšti interes gradjana. Mi se ne krijemo iza bilo koga. Imamo kandidate i nosioca liste iz naše opštine. Imamo tim ljudi o kojima u Lučanima niko nema ružne reči i to nam daje za pravo da se nadamo dobrom rezultatu“, kazao je Radičević i dodao da je lista Saveza za Srbiju „jedina prava alternativa Srpskoj naprednoj stranci“.

Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je da „bode oči“ da je kandidat SNS-a za predsednika opštine Lučani „opet Aleksandar Vučić“ i dodao da se ne seća da ga je u prethodne četiri godine vidjao u tom mestu.

„Lista sa kojom izlazi Savez za Srbiju je potpuno drugačija, na čelu sa jednim mladim čovekom, visokobrazovanim, koji je ostao da živi u ovoj sredini. Nosioci neće biti lideri Saveza za Srbiju, već čovek iz Dragačeva. I to je razlika izmedju SNS-a i nas. Sada svi oni koji su protiv aktuelne vlasti i žele promene i imaju za koga da glasaju“, rekao je Obradović.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 22. 05. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas