Politika, beogradski glas
Politika

Saša Radulović podneo krivičnu prijavu protiv poslanika zbog pretnje

Beogradski glas (Beta) –  Poslanik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović podneo je danas krivičnu prijavu protiv člana poslaničke grupe Slobodni poslanici Nenada Božića zbog pretnji koje mu je kako je naveo, uputio putem elektronske pošte i zatražio od tužilaštva da donese rešenje kojim se Božiću zabranjuje da mu prilazi.

Kako je saopštio DJB, Radulović je podneo prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodeći da mu je sa mejl adrese poslanika Nenada Božića stigla poruka naslovljena sa „Bebo kako si?“, dok je tekst poruke glasio: „Ma boli me k…. kako si… Samo te z……. A tek ću te j….. kad te vidim, g….. jedan. Srdačan pozdrav, Nenad Božić.“

„Ovaj postupak poslanika Nenada Božića svedoči o dubokoj krizi u koju je upalo celo društvo. O ovoj krivičnoj prijavi obavešteni su i Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine. Očekujemo da tužilaštvo hitno pokrene postupak, a da Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine ovim povodom preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti“, stoji u saopštenju.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 07. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!