Politika

„Prikupljamo potpise za smenu Vučića, jer građani u Srbiji žive sve lošije“

Beogradski glas – Lider Građanskog bloka 381 i Pokreta slobodnih građana Saša Janković izjavio je da se ideja o prikupljanju potpisa za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića rodila u zemlji, jer građani žive sve lošije.

Janković je za Radio-televiziju Vojvodine kazao da ideja nije došla ni sa istoka, ni sa zapada, već da se rodila u zemlji jer gradjani žive loše, a predsednik deli gradjane i krši Ustav.

„Akcija prikupljanja potpisa traje kako u stranačkim prostorijama tako i na javnim mestima, a uskoro će se pojaviti i štandovi na ulici“, najavio je Janković.

Komentarišući posetu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga Srbiji, Janković je kazao da je značajnija vest od toga to što su u Novom Sadu prebijena dva Albanca samo zbog toga što su govorili drugačijim jezikom.

„Taj incident treba da zabrine sve nas“, rekao je Janković.

On je kazao da Građanski blok 381 želi da promeni Srbiju, da zemlja iskorači iz postojeće matrice i pridruži se modernim i razvijenim zemljama u kojima lideri i predsednici snose odgovornost za ono što kažu ili učine.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 20. 05. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač