Beogradski glas
Politika

Obradović: Ne volimo da nas postrojavaju nižerazredni činovnici briselskog CK EU

Politika

BEOGRAD (Beta) – Pokret Dveri zahvalio je danas evropskom komesaru za proširenje Johanesu Hanu što taj pokret nije pozvao na sastanak i najavio da taj pokret neće otići na „kanabe kod briselskog komesara“.

„Ne volimo da nas postrojavaju nižerazredni činovnici briselskog CK EU. Muka nam je od njihovog licemerja – juče se ližu sa Vučićem, danas glume sastanak sa opozicijom, a već šest godina favorizuju aktuelni režim jer im ispunjava sve želje, uprkos katastrofalnom stanju u pravosuđu, medijima i borbi protiv kriminala i korupcije u Srbiji“, naveo je predsednik Dveri Boško Obradović.

On je rekao da je poenta današnjeg sastanka sa Hanom nalaženje saveznika predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za priznanje nezavisnog Kosova, brisanje preambule o Kosovu i Metohiji iz Ustava i ispunjenje svih drugih uslova iz EU.

„Ili, neko možda smatra da su Čedomir Jovanović, Dragan Šutanovac i Nenad Čanak opozicija Vučiću“, naveo je Obradović.

On je naveo i da je sastankom poslata jasna poruka biračima u Srbiji „ko nema gazdu u Briselu, ko nije na njihovim jaslama i ko predstavlja pravu opoziciju u Srbiji“.

Obradović je naglasio da Dveri nisu antievropska stranka, već naprotiv.

„Johanes Han i briselska birokratija su antievropska vlast. Srbija je u Evropi, Srbi su Evropljani, mi pripadamo evropskoj hrišćanskoj civilizaciji i ne smemo da dozvolimo da se Evropa pretvara u nešto drugo“, kazao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Dveri su danas najmoderniji evropski pokret u Srbiji, jer širom evropskih zemalja na izborima sve više pobedjuju političke opcije koje imaju sličan program sa Dverima i protive se diktatima iz Brisela.

Johanes Han danas se u Beogradu sastao sa predstavnicima Demokratske stranke, Liberalno-demokratske partije, Nove stranke, Socijaldemokratske stranke, Lige socijaldemorkata Vojvodine, Narodne stranke i Pokreta slobodnih građana.

 

Beogradski Glas

Beogradski Glas

1
Leave a Reply

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
DJB Evropejac Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
DJB Evropejac
Guest
DJB Evropejac

Uopšte nam neće trebati ni Han niti bilo ko drugi iz EU ako sledimo jednostavnu politiku u 20 tačaka DJB-a.
Ako uspemo da sredimo Državu na ovim osnovama, dolaziće kod nas iz EU da nam ugađaju . Oni su svoje Držabve sredili, doduše pod pritiskom SAD. Odavno je red na nas da se sredimo.

Nije teško, treba samo hteti i biti disciplinovan! ! !

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 08. 2018.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas