Politika

Minut ćutanja za pokojnu demokratiju na Balkanu ispred belgijske ambasade u subotu u 17.30

Izvor: Dosta je bilo

Nakon što smo se prošle nedelje okupili ispred ambasade Republike Francuske, kolevke moderne demokratije, i minutom ćutanja odali počast preminuloj demokratiji u Srbiji i na Balkanu i upozorimo na ugroženu demokratiju u Evropi, pozivamo vas da nam se u subotu 9. marta u 17.30 sati priključite na okupljanju ispred ambasade Kraljevine Belgije, države u kojoj se nalazi centar EU birokratije.

Više zvaničnika EU je prethodnih sedmica uvredilo i ponizilo građane Srbije, pružajući punu podršku Vučiću i svemu što radi u Srbiji, poručujući građanima da „Srbija ide u dobrom pravcu“. Time su pljunuli u lice svima koji u preko 50 gradova već tri meseca zahtevaju slobodne medije i fer i poštene izbore, tražeći od građana Srbije da odustanu od protesta, da odustanu od sebe i borbe za odbranu svoje demokratije.

Demokratija i evropske vrednosti žrtvovani su na Balkanu zarad licemernih interesa vladajuće birokratije u EU i njihovih bankarskih, globalističkih sponzora koji urušavaju suverenitet država Evrope. U Srbiji i širom Balkana, demokratiju su zamenile poslušne vođe, medijski mrak i jednoumlje, manipulacija biračkim spiskovima, zastrašivanje građana i krađe na izborima, kriminal i korupcija, uništavanje vladavine prava i obesmišljavanje parlamentarizma. Sve se ovo dešava uz znanje , punu podršku i direktno saučesništvo EU zvaničnika..

U maju su izbori za novi EU parlament koji će odlučivati o sudbini Evrope. EU federalisti i njihove birokrate, zarad svojih snova o globalističkoj nadnacionalnoj super državi kojom upravljaju ljudi koje niko nije birao, guše demokratiju, centralizuju Evropu i urušavaju suverenitet zemalja članica. Birači u zemljama EU imaju priliku da u maju odaberu drugačiji put za Evropu: put slobodnih, demokratskih, suverenih zemalja Evrope.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 08. 05. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas