Politika beogradski glas
Politika

DSS se izvinjava građanima zbog prelaska njenih članova u SNS: Osramotili se političkom prostitucijom

Beogradski glas (Beta) – Demokratska stranka Srbije (DSS) uputila je izvinjenje građanima Gadžinog Hana i Nišavskog okruga zbog toga što je veliki broj njenih članova prešao u Srpsku naprednu stranku (SNS) i što su taj deo zemlje predstavljali ljudi koji su se, kako se navodi, „osramotili političkom prostitucijom“.

„Želimo da istaknemo da su oni… ovim nedostojnim činom prvenstveno osramotili sebe i svoje porodice i da su, nalik poturicama, na svoja prezimena zauvek utisnuli žig političkih preletača. Jedno je sigurno: svoje političko bitisanje oročili su na vreme trajanja SNS-a koje će proći mnogo brže nego što se mnogima danas čini. Naposletku, sigurno je i da, kada prođu ova smutna vremena nemorala i bede, za takve ljude više nigde i nikada neće biti mesta“, navodi se u saopštenju DSS.

Portal Južne vesti javio je ranije da je više od 300 članova DSS-a u Gadžinom Hanu prešlo u SNS.

Lider Srpske napredne stranke u Gadžinom Hanu Goran Stojiljković rekao je za portal da su SNS-u pristupili svi članovi zajedno sa lokalnim rukovodstvom DSS-a.

DSS je u Skupštini Gadžinog Hana do juče imao četiri odbornika i dva člana Opštinskog veća, a dosadašnji predsenik Opštinskog odbora DSS Dragan Mijalković je pomoćnik predsednika Opštine.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 24. 10. 2018.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas