Politika

Deo opozicije sastao se sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD-a

Beogradski glas (Beta) – Deo opozicije sastao se danas u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmer, potvrdjeno je agenciji Beta.

Sastanku su prisustvovali osnivači Saveza za Srbiju – predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, lider Dveri Boško Obradović, a na sastanku je bio i lider Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović.  

Izjave niko od lidera nije želeo da daje.

Vuk Jeremić rekao je ranije danas za N1 da će se „prava opozicija“, koja je postala legitiman sagovornik medjunarodoj zajednici, sastati sa Palmerom.

„Oni koji su prava opozicija su postali legitiman sagovornik medjunarodnoj zajednici i mi danas kao prava opozicija imamo sastanak sa Metju Palmerom. Ovaj put su na sastanak pozvani samo oni koji su mišljenja da ne treba ići u institucije i da ne treba prihvatati izbore ukoliko ne dodje do promena okolnosti“, rekao je Jeremić i dodao da su na sastanak zvali Amerikanci. 

Palmer se juče sastao u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 20. 05. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač