Politika

„Čime Željko Mitrović drži u šaci Vučića i Brnabić, da li je on najmoćniji čovek u Srbiji?“

Beogradski glas – Lider Dveri Boško Obradović ocenio je da vlasnik televizije Pink Željko Mitrović nacionalnu frekvenciju koristi za obračun s političkim neistomišljenicima vlasti, što smatra zloupotrebom javnog resursa.

Obradović je u pisanoj izjavi upitao zašto predsednik Srbije Aleksandar Vučić brani Mitrovića posle izjave lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, koji je ocenio da će se znati da je u Srbiji došlo do promena, kada televizija Pink izgubi nacionalnu frekvenciju.

„S obzirom na to da se ni Vučić ni Brnabić nisu usudili da osude uvrede koje Mitrović upućuje ministrima u Vladi, kao i drugim političkim akterima u zemlji, pitam se čime ih Mitrović drži u šaci i da li je on najmoćniji čovek u zemlji“, upitao je Obradović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom kritika dela opozicije na račun Televizije Pink, da je za njega važno da ta kuća plaća porez i ima veliki broj zaposlenih, a da su gledaoci ti koji će odlučiti šta će da gledaju.

Beogradski Glas

Beogradski Glas

1
Leave a Reply

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Srbin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Srbin
Guest
Srbin

Nema niceg poucnijeg od seksa, je*avanja, tucanja i prcanja na TV Pink. Komsijska deca vec zapocela svoj rijaliti i dobro im ide.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 08. 05. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas