Politika beogradski glas
Politika

„Beogradski mangupi i bednici Sava Janjić i Rada Trajković pomažu Albancima“

Beogradski glas (Beta) – Srpska lista negodovala je jer, kako su naveli, među Srbima ima onih koji pokušavaju da svoj rejting povećaju u trenutku kada „osvedočeni zlikovci“ prete opstanku Srba na Kosovu i Metohiji.

„Zahtevamo od beogradskih mangupa (Borisa) Tadića, (Vuka) Jeremića, (Saše) Jankovića i njima sličnih, ali i (Rade) Trajkovićke, (Save) Janjića, (Slaviše) Ristića da prestanu da se naslađuju mukom srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, i da, ako ne žele da pomognu, barem ne odmažu u našoj nameri da opstanemo i preživimo“, navodi se u saopštenju Srpske liste.

U saopštenju se dodaje i da će, ukoliko ne prestanu da ugrožavaju budućnost Srba na Kosovu i Metohiji doći u Beograd da ih pitaju zašto to rade srpskom narodu.

„Mi se od tih bednika ne nadamo nikakvoj pomoći, ali zahtevamo da ne pomažu onima koji među nas dolaze sa automatima, snajperima i oklopnim vozilima“, zaključuje se u saopštenju.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da bivši britanski premijer Toni Bler u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića pregovara o „razgraničenju“ sa Kosovom i Metohijom.

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Stevan
Stevan
октобар 1, 2018 7:04 pm

Haradinajevi koalicioni partneri imaju obraza da nekoga nazivaju saradnikom zlikovaca? Terajte se bre.

Колашинац из Зубиног Потока
Колашинац из Зубиног Потока
октобар 2, 2018 10:21 am

Па јебем вас у уста “ срПсколистовска“….па те дуге цеви и аутомате сте ви довели на север КиМ. уласком у шиптарске унституције и узимањем плата од шиптара. Шта хоћете сада
,да глумите патриоте у уста вас јебем велеиздајничка. !? Чим вам уклонимо Вучи Муслијуа из власти ,обрачунаће се народ србски и са вама, мајку вам јебем издајничку. Стида немате БАГРО !

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x