Beogradski glas
Politika

Obradović: Ne volimo da nas postrojavaju nižerazredni činovnici briselskog CK EU

BEOGRAD (Beta) – Pokret Dveri zahvalio je danas evropskom komesaru za proširenje Johanesu Hanu što taj pokret nije pozvao na sastanak i najavio da taj pokret neće otići na „kanabe kod briselskog komesara“.

„Ne volimo da nas postrojavaju nižerazredni činovnici briselskog CK EU. Muka nam je od njihovog licemerja – juče se ližu sa Vučićem, danas glume sastanak sa opozicijom, a već šest godina favorizuju aktuelni režim jer im ispunjava sve želje, uprkos katastrofalnom stanju u pravosuđu, medijima i borbi protiv kriminala i korupcije u Srbiji“, naveo je predsednik Dveri Boško Obradović.

On je rekao da je poenta današnjeg sastanka sa Hanom nalaženje saveznika predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za priznanje nezavisnog Kosova, brisanje preambule o Kosovu i Metohiji iz Ustava i ispunjenje svih drugih uslova iz EU.

„Ili, neko možda smatra da su Čedomir Jovanović, Dragan Šutanovac i Nenad Čanak opozicija Vučiću“, naveo je Obradović.

On je naveo i da je sastankom poslata jasna poruka biračima u Srbiji „ko nema gazdu u Briselu, ko nije na njihovim jaslama i ko predstavlja pravu opoziciju u Srbiji“.

Obradović je naglasio da Dveri nisu antievropska stranka, već naprotiv.

„Johanes Han i briselska birokratija su antievropska vlast. Srbija je u Evropi, Srbi su Evropljani, mi pripadamo evropskoj hrišćanskoj civilizaciji i ne smemo da dozvolimo da se Evropa pretvara u nešto drugo“, kazao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Dveri su danas najmoderniji evropski pokret u Srbiji, jer širom evropskih zemalja na izborima sve više pobedjuju političke opcije koje imaju sličan program sa Dverima i protive se diktatima iz Brisela.

Johanes Han danas se u Beogradu sastao sa predstavnicima Demokratske stranke, Liberalno-demokratske partije, Nove stranke, Socijaldemokratske stranke, Lige socijaldemorkata Vojvodine, Narodne stranke i Pokreta slobodnih građana.

 

Beogradski Glas

Beogradski Glas

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Uopšte nam neće trebati ni Han niti bilo ko drugi iz EU ako sledimo jednostavnu politiku u 20 tačaka DJB-a.
    Ako uspemo da sredimo Državu na ovim osnovama, dolaziće kod nas iz EU da nam ugađaju . Oni su svoje Držabve sredili, doduše pod pritiskom SAD. Odavno je red na nas da se sredimo.

    Nije teško, treba samo hteti i biti disciplinovan! ! !

Direktno

Beogradski glas

Događaj nedelje

Beogradski glas

Naslovna za sredu 21. 2. 2018.

Vest – Komentar

Beogradski glas

Uzbunjivač

Beogradski glas