Politika beogradski glas
Društvo

Zaštitnik građana traži objašnjenje od Vulina za stanove namenjene vojnim beskućnicima

Beogradski glas (Beta) – Stručna služba zaštitnika građana Zorana Pašalića je, u odgovoru na pitanje lista Danas, saopštila da su 134 stana koja je grad ustupio bez naknade Ministarstvu odbrane za zbrinjavanje vojnih lica iz hotela Bristol, data na trajno korišćenje, što je suprotno više puta ponovljenoj tvrdnji ministra odbrane.

List Danas u broju od ponedeljka podseća da je Ministarstvo u odgovoru tom listu izjavilo da su pomenuti stanovi dati na privremeno, a ne trajno korišćenje, što je u suprotnosti sa iskazom stručne službe zaštitnika gradjana.

„Na osnovu priložene dokumentacije Zaštitnik građana je utvrdio da se navedeni stanovi dodeljuju za pivremeno korišćenje, a ne trajno rešavanje stambenog pitanja, zbog čega je ministarstvu odbrane postavio pitanje pravnog osnova dodeljivanja stanova na privremeno korišćenje“, istakla je služba Zaštitnika građana.

Beogradski Glas

Beogradski Glas

1
Leave a Reply

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ivanović Dragoslav Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Ivanović Dragoslav
Guest
Ivanović Dragoslav

Ako koza laže rog ne laže. Svi po malo mute kao da se nešto dešava a ustvari rade na štetu vojnih penzionera koji su iloženi neviđenom teroru i maltretiranju.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 07. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!