Društvo

Ugroženo zdravlje direktorke televizije koja štrajkuje glađu

Beogradski glas (Beta) – Lekar Miroslav Ilić izjavio je da zdravlje direktorke novosadskog TV Kanala 9 Maje Pavlović, koja već deset dana štrajkuje glađu može biti ugroženo.

„Pregledom pacijentkinje video sam da je u dehidriranom stanju. Izgubila je na telesnoj težini sedam, osam kilograma. U narednih nekoliko dana predočio sam joj moguća dogadjanja pojava senzacija u centralnom nervnom sistemu, odredjeni poremećaji sa lučenjem vode i bubrega. Nadam se da do toga neće doći“, rekao je doktor Miroslav Ilić novinarima.

Maja Pavlović je ranije rekla da neće prekidati štrajk glađu dok se ne reše nagomilani problemi, koji ne muče samo TV Kanal 9, već i druge lokalne i regionalne elektronske medije u Srbiji.

Ona već deset dana štrajkuje glađu zbog nagomilanih problema koji su nastali, kako je rekla, nečinjenjem državnih i pravosudnih organa.

Iako je poslala i zvaničnu inicijativu za sastanak sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i predsednicom Ustavnog suda Vesnom Ilić Prelić, do danas nije dobila nikakav odgovor.

Direktno

Beogradski glas

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 07. 2019.

Loša vest

Uzbunjivač

Beogradski glas

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!